AMICS DELS CASTELLS I ATE PRESENTEN LA 1A MARXA SOLIDÀRIA "CASTELLS DE TORTOSA"

Aquest dimarts 1 d'octubre s'ha presentat l'activitat organitzada de manera conjunta per Amics dels Castells i Atletistme de les Terres de l'Ebre (ATE) que tindrà lloc el proper 12 d'octubre a la ciutat de Tortosa.

Aquesta iniciativa consta d'una marxa solidària pels castells de Tortosa per recaptar diners per a l'associació Intermón Oxfam, així com, donar a conèixer el valor patrimonial de la nostra ciutat des d'una vessant mai vista fins ara.

Tant Jordi Jordan, president de l'entitat Amics dels Castells, com Pau Galiana, representant d'ATE, han destacat que aquesta iniciativa te un caràcter continuista i vol fer-se un lloc dins de les activitats atlètiques d'arreu del territori.

L'activitat constarà d'una marxa d'uns 5 km de recorregut pels diversos espais patrimonials de la ciutat. El lloc de trobada serà el passeig central del parc municipal de Tortosa el 12 d'octubre a les 9.30h.

El preu de l'inscripció serà de 3€ per als majors de 6 anys i constarà del recorregut amb un final amb baldanada i actuació musical a la zona de la Torre de Remolins.

De la mateixa manera, l'inscripció pot fer-se de manera anticipada a 3 llocs, Amics dels Castells, Turch S.L. i Taxi international.

Finalment, totes dues intervencions han volgut destacar les col·laboracions dels patrocinadors de l'activitat que fan molt més fàcil la realització de la mateixa i animen a tothom a participar-hi per dos motius, un el gaudir del patrimoni de la ciutat tortosina i el segon col·laborar en una tasca solidària.




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...